Αποστολή & Επιστροφή Προϊόντων

Αποστολή Προϊόντων

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier που επιλέγει η bambinobaby.gr εξασφαλίζοντας έτσι προνομιακές χρεώσεις για τους αγοραστές και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων. Σε περίπτωση  αποστολής με άλλη courier της επιλογής σας ,  τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη όπως επίσης σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή μέσω αντικαταβολής δεν είναι δυνατή. Η αποστολή των παραγγελιών θα πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 πμ έως 18.30 μμ και θα καθορίζεται οπωσδήποτε  μετά από επικοινωνία με τον πελάτη με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο του χώρου σας. Για οποιαδήποτε επιπλέον ενέργεια θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση με την αντίστοιχη μεταφορική εταιρεία για το επιπλέον κόστος.

Το κόστος μεταφορικών είναι ελάχιστο 3 Ευρώ και θα διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με το είδος, την ποσότητα και τον όγκο των προϊόντων κατόπιν επικοινωνίας.

Κόστος αντικαταβολής 2 Ευρώ.

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος,  η bambinobaby.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση και αποστολή του σωστού προϊόντος στον αγοραστή, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αποστολής του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική ή μέσω mail από την μεριά του αγοραστή με την εταιρία. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή, του προς αντικατάσταση προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν καθώς και πλήρη την συσκευασία του.